top of page

Arpihoidot toteutamme DermaSr8 menetelmällä, joka yhdistää happohoidon ja neulaushoidon. Menetelmä palauttaa arpeen ihon normaalia solutoimintaa ja verisuonitusta ja irrottaa arven kiinnikkeitä. Arpi palautuu ihon tasalle ja muuttuu enemmän ympäröivän ihon väriseksi.

Sopii leikkaus-, trauma- sekä venymäarville.

 

Hoitokertoja tarvitaan tavallisimmin 2-4, tai kunnes haluttu tulos on saavutettu. Hoitokertojen välillä tulee olla 2-3kk aikaa, että iho ehtii parantua kertojen välillä kunnolla.

Scarred Leg

Hoito aloitetaan hoidettavan alueen hapotuksella ja neutraloinnilla. Sen jälkeen hoidettava alue neulataan pigmentointilaitteen avulla ja alueelle syötetään erityistä arpiseerumia. Hoidon aikana tuntuvat tuntemukset ovat yksilöllisiä, mutta useimmiten arven tuntoherkkyys on alentunut ja hoito on lähes kivutonta. Tarvittaessa voimme käyttää puudutetta. Neulauksen jälkeen arpi suojataan ihokalvolla, joka on vedenpitävä, mutta hengittävä. Anna kalvon olla paikoillaan viikon ajan, jonka jälkeen voit elää normaalia elämää. Saunomista tulee välttää viikon ajan. Arpivoiteen tai arpiteippien käyttö hoitokertojen välillä tehostaa hoidon tulosta. 

bottom of page