top of page
Ajankohtaista (1).png
Yhteistyössä Julia Gediken kanssa

Ihon ja kudosten hyvinvointia voidaan tukea myös sisältä päin. Erilaisiin iho-, tai terveysongelmiin voit saada apua alansa rautaiselta ammattilaiselta Julialta.

 

Julia Gedige on korkeakoulutettu sairaanhoitaja, sekä sertifioitu ravitsemusneuvoja naturopaattisella lähestymistavalla. Hyvinvointi, sen kohentaminen, sekä sairauksien ennaltaehkäisy toimivat hänen ravitsemusneuvontansa tavoitteina. 

Ravitsemuksen yhdistämisellä ihon hoitamiseen kosmeettisilla tai esteettisillä hoidoilla, päästään hoitamaan todella kokonaisvaltaisesti mm. painonlaskua ilman dieettejä, iho-ongelmia (akne, ruusufinni, atopia, psoriasis ym), veltostunutta ihoa (kollageenin stimulaation turvaaminen), hyperpigmentaatiota ja yleistä hyvinvointia.

thumbnail_275857179_518840239906034_3774610599822874733_n.jpeg
4.png

 Tämä paketti sopii niille, ketkä haluavat saavuttaa nopeita tuloksia mm. painonlaskussa sekä vaikuttaa positiivisesti elämäntapoihinsa, ulkonäköönsä, ilman syvällisempää sukellusta tämänhetkiseen terveydentilaansa. Tämä on ensimmäinen askeleesi kohti parempaa hyvinvointia ja terveyttä. Ilman elimistöön negatiivisesti vaikuttavia niukkakalorisia dieettejä, ilman kovia rajoituksia ja stressiä. Pelkän funktionaalisen ruokavalion ja ei-aggressiivisen fyysisen aktiivisuuden ansiosta. Se on täysin mahdollista - silloin kun tietää oikeat työkalut ja vinkit. Paras tapa hyödyntää tätä pakettia on suorittaa sen rinnalla mm. erilaisia vartalohoitoja.  

Pakettiin kuuluu: 

 • 1 haastattelulomake + ohjeistus ravitsemusneuvojalta Julia Gedikeltä 

 • 4 vkon ruokapäiväkirjan laatiminen + proteiinin/hiilihydraattien/rasvan päivittäissaannin laskeminen grammoina 

 • Ruokakauppa-opas (S-market kauppoihin) 

 

Hinta 99e (sis.ALV) 

 

 

Tämä paketti sopii niille, ketkä haluavat saada selvää verianalyysien tuloksistaan ennaltaehkäisevän lääketieteen näkökulmasta. Sinulle toimitetaan tiedosto, josta näet mihin arvoihin olisi hyvä "tähdätä" (optimaaliset viitearvot). Mitä nämä optimaaliset arvot oikein tarkoittavat ja mikä ero niillä on perus laboratorion viitearvojen kanssa. Oppaassa on lueteltuna lähes 40 eri verikoetta. Jos jokin arvoista on rajalla tai niiden yli - tiedostosta selviää, mihin nämä voivat viitata ja mitä olisi hyvä ottaa huomioon.  

Hinta 45 euroa (sis. ALV) 

 

 

Tämä paketti sopii niille, ketkä haluavat saavuttaa pitkäaikaisia tuloksia niin kehonhallinnassa, kuin kokonaisvaltaisessa terveydentilassaan. Olet saattanut törmätä "olet sitä mitä syöt" lauseeseen - minä sanon "olet sitä mitä sulatat"! Tärkeintä ei ole ainoastaan muuttaa ruokavaliota, vaan myös turvata ruoan oikea ja riittävä pilkkoutuminen/sulaminen. Usein iän mukana saattaa tulla eteen ongelmia ruoansulatuksen kanssa, mikä vaikuttaa suoranaisesti meidän energisyyteen, hyvinvointiin, mielialaan ja ulkonäköön. Jos haluat syventyä elimistösi tasapainoon ja tarkastella mahdollisia puutostiloja - tämä paketti on sinua varten!  

Pakettiin kuuluu: 

 • 2 haastattelulomaketta (yhteensä 170 kysymystä, jotka arvioivat kokonaisuutta ja mikroravintoaineiden mahdollista puutetta) 

 • Lista tutkimuksista, jotka olisi hyvä tarkistaa sekä tulosten dekoodausopas ennaltaehkäisevän lääketieteen näkökulmasta 

 • Julia Gediken etäkonsultaatio 60 min 

 • Immuuniteettisi perusta opas 

 

Hinta 159e (sis. ALV) 

 

Tämä paketti sopii niille, ketkä haluavat ottaa kaiken hyödyn irti ravitsemusneuvojan ohjauksesta. Osa yllä olevista palveluista kuuluvat tähän täyspakettiin, sekä sen lisäksi laadimme yksilöllisen asiakasohjelman kolmeksi kuukaudeksi. Asiakasohjelman tarkoituksena on tukea elimistön ja ihon/sidekudoksen hyvinvointia sisältäpäin - mikä antaa mahdollisuuden vaikuttaa synergisesti ja saada nopeammat ja tehokkaammat tulokset. 

Pakettiin kuuluu: 

 • 3 haastattelulomaketta (yhteensä 200 kysymystä, jotka arvioivat kokonaisuutta, mikroravintoaineiden ja välittäjäaineiden mahdollista puutetta) 

 • Julia Gediken etäkonsultaatio 60 min x 2 

 • Lista tutkimuksista, jotka olisi hyvä tutkia ja tulosten dekoodausopas ennaltaehkäisevän lääketieteen näkökulmasta 

 • 3 kuukauden asiakasohjelman laatiminen (lisäravinnekaava ja muut suositukset)  

 • Ruokakauppa-opas & Vitamiini- ja mineraaliopas 

 

Hinta 375 euroa (sis.ALV)  

5.png
7.png
6.png
Chia Pudding

Kevyt ja täyspaketin analyysiä varten sinun tulisi ottaa Julian suosittelemat verikokeet.

Jos haluat ottaa kokeet ilman lääkärin lähetettä, voit varata ne puhti.fi.

 

Jos kiinnostuit jostain paketista, voit olla yhteydessä kehen tahansa

Lumon henkilökunnasta.

Valmennuksien ja analyysien lisäksi Julia järjestää myös mielenkiintoisia Tallinnan terveysmatkoja, mihin on yhdistetty todella kattava tutkimuspaketti. Tallinnan terveysmatkasta voit lukea lisää Tallinnan Terveysmatka | Parasta Tallinnassa.

bottom of page