top of page

Uuden aikakauden Injektoitava Booster. Ensimmäinen CE-Merkitty Stabiili yhdiste, ilman kemiallisia sidosaineita. Neljä ainutlaatuista stabiloitua kompleksia, jotka koostuvat hyaluronihaposta, aminohapoista ja vitamiineista. Aktiiviset ainesosat on valittu tarkasti vastaamaan ihon synnynnäistä fysiologiaa.  CELLBOOSTER®-kompleksien etuna on räätälöidyt yhdisteet, jotka parantavat molekyylien vakautta ja johtavat havaittavasti pidempään kestäviin tuloksiin.

CELLBOOSTER® hoitoliuoksia löytyy neljää erilaista, joiden kaikkien pääraaka-aine on hyaluronihappo. Siksi hoito on myös hyvin luonnollinen.

VARAA AIKA
Natural Beauty

Cellbooster®  GLOW

Ravitseva ja syväkosteuttava seerumi, joka vähentää hyperpigmentaatiota ja taistelee oksidatiivista stressiä vastaan. Se palauttaa ihon rakenteellista rakennetta, neutraloi vapaita happiradikaaleja ja vähentää keratoosin vaikutuksia.

-Vähentää hyperpigmentaatiota
-Ylläpitää ihon sävyä
-Syväkosteuttaa

-Suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä


Loistava alkaville ikääntymismuutoksille, hyperpigmentoituneelle iholle, auringon vaurioittamalle iholle, kuivalle ja kosteusköyhälle iholle, harmaalle ja samealle iholle.

Cellbooster® HAIR

Suunniteltu vahvistamaan karvatuppea,

parantamaan hiusten kasvua ja mikroverenkiertoa. 

-Ylläpitää hiuspohjan kuntoa ja vahvistaa hiuksen rakennetta.
-Edistää hiusten kasvua
-Ravitsee päänahkaa ja karvatuppia
-Ennalta ehkäisee hiustenlähtöä ja harmaantumista

Cellbooster® SHAPE 

-Paikallisen rasvan vähentäminen. 

-Nestekierto ja mikroverenkierto paranee.

-Vähentää paikallista rasvakertymää ja hoitaa kaksoisleukaa
-Edistää lymfaattista nestekiertoa

Vähentää paikallisen rasvan muodostumiseta, nesteen kertymistä ja turvotusta. Loistava kaksoisleukaan, pulleille poskille, turvotukseen ja nesteenkertymiseen -myös silmänympärysiholla. Allit, alavatsa ja pakarat.

Pitkäketjuisten rasvahappojen hajoaminen. Normalisoi aineenvaihduntaprosesseja, stabiloi solukalvoja ja ihon suola-vesitasapainoa, stimuloi ja kiihdyttää korjaavia prosesseja. Vähentää rasvankertymistä.

Cellbooster® LIFT

Vähentää ikääntymisen vaikutuksia: täyttää kudosta, ennalta ehkäisee oksidatiivista stressiä ja ylläpitää kosteustasapainoa. Stimuloi kollageenin tuotantoa, vilkastuttaa mikroverenkiertoaja solujen ravinnon saantia.

-Ihon kiinteyttäminen
-Nostaa ja tasoittaa juonteita
-Parantaa ihon sävyä ja mikroverenkiertoa

Loistava ikääntyneelle iholle, jossa juonteita, veltostumista, kuivuutta, hyperpigmentoitumista, couperosaa, alentunutta kimmoisuutta

bottom of page