top of page
16.png

Olaplex

Olaplex on kampaamossa tarjottava lisäpalvelu ja innovaatio, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden aiheuttamalta rasitukselta ainutlaatuisella tavalla. Vaalennusaine, peroksidi, permanenttikäsittely ja kemialliset suoristajat vahingoittavat hiusta molekyylitasolla sekä tekevät hiuksista hauraammat ja alttiimmat takkuuntumiselle ja katkeilemiselle.

 

Olaplex-hoito voidaan toteuttaa värjäyksen, vaalennuksen tai permanentin yhteydessä, tai sen voi tehdä myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna. Käsittelyn vaikutusta voidaan ylläpitää kampaamokäynnin jälkeen käyttämällä

Olaplex-tuotesarjan pesu- ja -hoitotuotteita.

Miten Olaplex toimii?

Olaplex-tuotteiden ainutlaatuinen patentoitu ainesosa (Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate) estää hiuksen rakennetta vahingoittumasta kemiallisten käsittelyjen yhteydessä.

Samalla se korjaa aiemmin syntyneitä vaurioita vahvistaen hiuksia. Hiusta voidaan silottaa ja hoitaa perinteisillä hoitoaineilla, mutta ainoastaan Olaplex vaikuttaa hiuksen rikkisidoksiin suojaten, korjaten ja pysyviä happivaurioita estäen.

 

Kaikkien Olaplex-tuotteiden sisältämä ainutlaatuinen aktiiviaine mahdollistaa hiuksen kemiallisten sidosten suojaamisen ja vahvistamisen jokaisella käyttökerralla.

Kuinka Olaplexia käytetään?

Olaplex-tuotteiden ainutlaatuinen patentoitu ainesosa (Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate) estää hiuksen rakennetta vahingoittumasta kemiallisten käsittelyjen yhteydessä.

Samalla se korjaa aiemmin syntyneitä vaurioita vahvistaen hiuksia. Hiusta voidaan silottaa ja hoitaa perinteisillä hoitoaineilla, mutta ainoastaan Olaplex vaikuttaa hiuksen rikkisidoksiin suojaten, korjaten ja pysyviä happivaurioita estäen.

 

Kaikkien Olaplex-tuotteiden sisältämä ainutlaatuinen aktiiviaine mahdollistaa hiuksen kemiallisten sidosten suojaamisen ja vahvistamisen jokaisella käyttökerralla.

blonde hair

Shot

Markkinoilla on valtava määrä tehohoitoja, joiden tarkoitus on tehdä hiuksista pehmeät ja sileät. Hiuksia ja hiusrakenteita on erilaisia – yksi tuote ei siis mitenkään voi täyttää jokaisen hiustyypin tarpeita. Four Reasons Professional SHOT on hiushoitosarja, jonka neljälle eri hiustyypille suunnitellut hoidot saavat tehonsa teknologioista, jotka hyödyntävät kasvipohjaisia aktiiviaineita.

Hoito voidaan toteuttaa minkä tahansa kampaamopalvelun yhteydessä pesupaikalla,

tai voit ottaa sen omana 30min hoitona.

Lively Lenghts SHOT

- Joustavuutta ja elinvoimaa

 

Suojaava, pörröisyyttä vähentävä ampullihoito parantaa hiusten joustavuutta sekä kammattavuutta.
Kenelle?

Pitkille, käsitellyille ja katkeileville hiuksille, joiden latvat ovat haaroittuneet ja vetolujuus heikentynyt.

Tehoaineet:

Keramidit ja oliiviöljy

Hiusta vahvistavat keramidit vähentävät hiuksen rakenteen vaurioitumista, oliiviöljy pehmittää hiuksen pintaa ja antaa joustavuutta.

Brilliant Color SHOT

- Suojaa ja kiiltoa

 

Säihkyvää kiiltoa antava ampullihoito

parantaa hiuksen joustavuutta ja auttaa pitämään

hiusvärin kauniina pidempään.

Kenelle?
Värjätyille hiuksille tai kiillottomille ja sameille hiuksille, joissa väri ei pääse oikeuksiinsa.

Tehoaineet:
LumiRadiance -teknologia ja arganöljy

LumiRadiance-teknologia suojaa hiusta haitalliselta UV-säteilyltä ja tekee hiuksista kiiltävämmän ja terveemmän näköiset. Arganöljy palauttaa luonnollisen pehmeyden ja silkkisyyden.

Weightless Volume SHOT

- Jäntevyyttä ja ilmavuutta

 

Tuuheuttava ampullihoito saa hiukset sekä näyttämään että tuntumaan runsaammilta ja ryhdikkäämmiltä.

Kenelle?
Hennoille, hiuspohjaa myöden valuville latteille hiuksille, jotka kaipaavat jäntevyyttä ja ilmavuutta.

Tehoaineet:
Plump&Fill -teknologia ja D-pantenoli

Plump&Fill -teknologia tekee hiuksesta paksumman ilman pörröisyyttä vehnäproteiinijohdannainen vahvistaa hiusta, D-pantenoli tunkeutuu hiukseen suojaten sitä ympäristön stressitekijöiltä.

Silky Moisture SHOT

- Kosteutta ja pehmeyttä

 

Syväkosteuttava, silottava ja hiusta pehmentävä ampullihoito auttaa hiusta sitomaan itseensä kosteutta.

Kenelle?
Pörröisille, helposti takkuuntuville ja sähköisille hiuksille, jotka kaipaavat lisää kosteutta.

Tehoaineet:
MarineMoisture -teknologia ja hyaluronihappo

MarineMoisture-teknologia lukitsee kosteuden hiuksen suomukerrokseen jättäen jälkeensä upean kiillon, joustavuuden ja silkinpehmeän tunteen. Sisältää myös kosteuttavista ominaisuuksistaan tunnettua hyaluronihappoa.

K-18 Keramidihoito

Täysin uusi, innovatiivinen lähestymistapa hiustenhoitoon!
K18Hair perustuu biomimetiikkaan, ei perinteiseen kosmetiikan kemiaan. Biomimetiikka on tiede, jossa jäljitellään ja hyödynnetään luonnosta löytyviä aineita ja keksintöjä.

 

K18Peptide on bioaktiivinen peptidi, joka jäljittelee täydellisesti hiuksen keratiinin muodostavaa aminohapporakennetta. K18Peptide pystyy integroitumaan osaksi hiuksessa jo olevaa rakennusainetta, uudelleenrakentamalla keratiinirakenteessa olevia rakennevaurioita. Se ei peseydy pois vaan on samalla tavalla pysyväinen osa hiusta, kuin hiuksen luonnollinenkin keratiini.

K18 hoito voidaan toteuttaa minkä tahansa kampaamopalvelun yhteydessä,

tai voit ostaa tuotteet kotiin ja suorittaa sen siellä.

Miten K18-peptidi™ toimii?

Hiuksen vaurioituessa sen sisäisen rakenteen muodostavat polypeptidiketjut (keratiiniketjut) tulevat hauraiksi ja katkeilevat. Yksi hius koostuu miljardeista polypeptidiketjuista, jotka ovat hiuksen rakenteen kannalta kaikkein tärkeimpiä elementtejä. Kun ne vaurioituvat, hiuksen elastisuus ja lujuus heikkenee, jolloin hiuksesta tulee mm. katkeileva ja kiilloton.

 

Vastauksemme tähän on bioaktiivinen peptidi, K18Peptide, joka matkaa hiuksen kuitukerrokseen ja joka on juuri oikean kokoinen ja aminohappokoostumukseltaan oikeanlainen, jotta se pystyy uudelleenrakentamaan rikkoutuneet polypeptidiketjut. Samalla K18Peptide uudelleenyhdistää irronneet rikkisidosten päät.

K18Peptide mimikoi hiuksen luonnollisen rakennusaineen, keratiinin aminohappokoostumusta. Se pystyy muuntumaan osaksi hiuksen luonnollista rakennusainetta eikä poistu veden tai shampoon vaikutuksesta, kuten perinteiset “bonding” -tuotteet ajan kuluessa tekevät. Siksi K18Hair on ainoa todellinen, pysyvä ratkaisu vaurioituneiden hiusten korjaamiseen. Proteiinin rakentuessa aminohappojen järjestys määrää sen, millainen proteiinista tulee, hieman kuten sanojen järjestys määrää sen, miten lause tulee ymmärtää.  Samalla tavalla kuin sanat tietyssä järjestyksessä muodostavat lauseen merkityksen, K18Peptide on kuin sana, joka on juuri oikea täydentämään hiuksen katkenneen keratiinirakenteen. Näin se pystyy integroitumaan osaksi hiuksen luonnollista rakennetta.

Model with Curly Hair
bottom of page