top of page

HydraFacial kasvohoidossa puhdistetaan ja kuoritaan ihon pinta, tyhjennetään ihohuokoset kivuttomasti ja imeytetään tehoaineita syvälle ihoon sellaisessa molekylaarisessa muodossa, minkä iho ottaa hyvin vastaan.

 

Hydrafacial on kehittyneempi versio perinteisistä kuorintalaitteista, kuten mikrohionnasta tai timanttihionnasta.

Hydrafacial perustuu alipaineimuun, jonka avulla imetään iholle kerääntynyt meikki, kuollut ihosolukko, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäiliöön.

Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja esimerkiksi erilaisten hoitokärkien ja ampullien avulla.

Facial

Hoitoprotokolla

Aluksi ihoa pehmennetään, puhdistetaan ja kuoritaan HydroPeel-kärjillä. Puhdistuksessa käytetään Activ 4 -seerumia, joka pehmentää talia ja esipuhdistaa ihon hellävaraisesti. Activ 4 -seerumin kuorivina aineosina toimivat glukosamiini ja maitohappo. Näiden lisäksi seerumi sisältää hiiva- ja merileväuutteita.

Tämä seerumi yhdessä HydroPeel -kärkien kanssa esipuhdistaa sekä kuorii ihoa tehokkaasti.

Puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen siirrytään syväpuhdistusvaiheeseen, jossa tyhjennetään ihohuokoset. Tässä vaiheessa vaikuttavana liuoksena käytetään mm. Tasmanian pippuria, pajunkuori- ja hunajauutetta sekä salisyylihappoa sisältävää Beta HD CLEAR -seerumia. Salisyylihappo puhdistaa ihoa syvältä irrottaen samalla kuollutta ihosolukkoa. Muiden ainesosien tehtävänä on mm. estää tulehduksia sekä kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

Seuraavaksi siirrytään tehoaineiden imeyttämisvaiheeseen. Tällöin otetaan käyttöön Antiox -seerumi, joka sisältää mm. runsaasti antioksidantteja sekä hyaluronihappoa. Aineiden imeytyminen ihoon on tehokasta HydroPee -kärjen synnyttämän vesipyörteen sekä vaikuttavien aineiden pienten molekyylikokojen ansiosta.

Hoitoon voidaan helposti liittää mm ikääntymismuutoksiin käytettävä DermaBuilder -tehoboosteri, Britennol-pigmenttimuutoksia vaalentava tehoboosteri, ReGen GF -erittäin tehokas kasvutekijä tehoboosteri ja/tai puhdistavat glykoli-/salisyylihapot. Perinteisiin happokuorintoihin verrattuna iho toipuu Hydrafacial™ -happokuorinnan jälkeen erittäin nopeasti. 

Kaikki ihosta lähtevät epäpuhtaudet, lika, kuollut ihosolukko ym menee laitteessa olevaan jätesäiliöön. Asiakas voi hoidon jälkeen todeta, mitä ihosta saatiin pois.

Hoidon jälkeen iho näyttää kuulaalta ja tuntuu puhtaalta, pehmeältä sekä kosteutetulta. Hoito on kivuton eikä vaadi toipumisaikaa. Pientä punoitusta voi esiintyä, mutta se tasoittuu yleensä n. 10-30 minuutin kuluttua. Kosteuttavan ja puhdistavan perushoidon hoitoaika on n. 35 minuuttia. Lisäoptioita käytettäessä hoito vie noin 10-50 minuuttia pidempään. 

Hoito sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja kuivalle iholle. Laitteella voidaan hoitaa: epäpuhdasta ihoa, ”tukkoista” ihoa, hienoja pintaryppyjä ja juonteita, kirkastusta kaipaavaa ihoa, kiinteytystä kaipaavaa ihoa ja pigmenttimuutoksia. Miesasiakkaiden tulee huomioida, että parranajo tulee tehdä hoitoa edeltävänä päivänä. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suosittelemme asiakasta käymään hoidossa säännöllisesti, mutta yhdelläkin hoitokerralla tulee hyviä tuloksia.

Hoidon jälkeen tulee välttää suoraa auringonvaloa ja käyttää auringonsuojavoidetta (vähintään SPF 30) Saunomista ja hikiliikuntaa ei suositella hoitopäivänä.

bottom of page