top of page

Pigmentointi on hyvä niille asiakkaille, jotka haluavat näyttää huolitellulta heti herättyään. Pigmentointi korostaa omia piirteitä tai sillä voidaan häivyttää epäsymmetriaa. Se voidaan tehdä kulmakarvoihin, silmänrajauksiin tai huuliin. Tekniikoita on erilaisia, joilla saadaan todella luonnollista tai hyvinkin näyttävää lopputulosta. Ennen aloitusta kulmat tai huulet piirretään ja suunnitellaan juuri sellaiseksi kuin sinä ne haluat ja mikä korostaa sinun parhaita puoliasi.

 

Permanent Eyebrows

Tekniikka on tatuoinnin kaltainen, mutta ei ole ikuinen, vaan haalistuu ihosta pikkuhiljaa pois.

Jos haluat pitää pigmentointisi koko ajan hyvänä, vaatii se vahvistuskäynnin 1,5-3 vuoden välein.

Pigmentoinnissa käytetään kertakäyttöistä ohutta neulaa, jolla väriä viedään ihon ylimpiin kerroksiin.

 

Teon jälkeen iholla saattaa esiintyä turvotusta ja punoitusta, joka laskee muutamassa päivässä. Värin päälle muodostuu rupi, jonka parantuminen kestää n. 5-10 vrk. Ruven parantumisaika on pigmentoinnin parantumisaika, jonka aikana tulee välttää aurinkoa, hikoilua, saunomista ja hoidetun alueen meikkaamista.

 

Microblading

Microblading on pigmentointitekniikka, jossa laitteen ja neulan sijasta käytetään ohutta kertakäyttöistä terää.

 

Terällä piirretään ohuita karvoja jäljitteleviä viiltoja omien kulmakarvojen sekaan ja saadaan näin luotua tummempi ja/tai tuuheampi, huolitellumpi vaikutelma.

 

Tekniikka sopii paremmin nuorelle, pienihuokoiselle iholle. Rasvoittuvalle iholle suosittelemme mielummin konetekniikoita.

Eyebrow treatment

ColorX pigmentoinnin poisto

Joskus kaikki ei mene, niinkuin on ollut tarkoitus ja on tarvetta pigmentoinnin poistolle.

Syitä tähän voi olla epäpuhtaat pigmentit, ei toivottu muoto, liian syvälle tai liian tummalla värillä tehdyt kulmat tai oman mieltymyksen muuttuminen.

Swiss Colorin patentoidulla ColorX removal tekniikalla voidaan poistaa ei toivotut pigmentit kudoksesta turvallisesti ja kustannustehokkaammin kuin laserilla. ColorX toimii kaiken väriseen kulmakarvoihin ja sillä ei ole merkitystä onko se tehty minkä merkkisillä tai laatuisilla pigmenteillä.

Jos pigmentti on tehty liian syvälle ihoon, ei poistoa voida tehdä samaan syvyyteen arpikudoksen muodostumisen riskin vuoksi. Tällöin poisto tehdään turvalliseen syvyyteen saakka, josta pigmentti poistuu ja liian syvällä oleva pigmentti jää kudokseen näkymään ihon läpi kevyenä varjona.

Joskus toimenpiteeksi riittää pelkkä vaalennus,

jonka jälkeen haluttu uusi väri saadaan pigmentoitua

jo yhden poistokerran jälkeen.

Lips

Pigmentin kokonaan poistaminen kudoksesta on pitkä prosessi ja se vie vähintään 2-6  poistokertaa. Poistokertojen välillä tulee olla aina vähintään 8vk tauko, että kudos ehtii parantua hoitokertojen välillä täysin. Tällöin ei ole vaaraa ihon arpeutumisesta.

Poisto tapahtuu fysiologisen maitohapon ja pigmentointilaitteen avulla. Ihon pinta neulataan rikki ja maitohappoa levitetään käsitellylle alueelle. Pigmentti nousee ihosta heti käsittelyn aikana, sekä jatkaa nousua vielä muutamien päivien ajan. Iho rupeutuu käsittelyn jälkeen ja rupivaihe kestää n. 5-10 vuorokautta. Rupea ei saa repiä irti. Kun rupi alkaa luonnostaan irrota, on aika aloittaa jälkihoitovoiteen käyttö. Ruven alta paljastunut uusi iho on ohut ja vaaleanpunertava. Iho saattaa punottaa useita kuukausia käsittelyn jälkeen, se on normaalia, kestää aikansa, että iho on vahvistunut täysin entiselleen.

 

Hoito voidaan uusia aikaisintaan 8vk kuluttua ja toistaa kunnes haluttu tulos on saavutettu.

Suosittelemme konsultointia ennen ensimmäistä käsittelyä.

bottom of page