top of page

Ajan kuluessa ihomme elastisuus ja kimmoisuus vähenee, tehden ihosta ryppyisen ja raskaan. Kollageni tuotanto

vähenee 20-80 ikävuoden aikana jopa puolella.
Tämä näkyy usein ensimmäisenä ohuella silmänympärysiholla. Vaikka kuinka lepäisimme ja elintapamme olisivat kunnossa, emme pysty vaikuttamaan raskaisiin silmäluomiin, jotka tekevät ilmeestämme helposti surullisen ja väsyneen.

Eivätkä raskaat silmäluomet ole useinkaan pelkästään esteettinen haitta – monet voivat kärsiä päänsärystä, silmien kirvelystä ja väsymisestä sekä näkökentän pienenemisestä.

Kirurginen silmäluomileikkaus on suuri operaatio,

josta monet ongelmasta kärsivät kieltäytyvät peläten mm. pitkää palautumisaikaa tai mahdollista arpeutumista.

Planoplas®-plasmakynähoidon ansiosta meillä on tarjota vaihtoehto silmäluomileikkauksille!

VARAA AIKA
Close Up on Eyes

Miten Planoplas®-

plasmakynähoito toimii?

 

Plasmakynän kärkeen johdetaan pieni plasmasalama,

joka ihoon osuessaan muodostaa välittömän

lämpöreaktion eli plasmapisteen.

 

Plasmapisteen ympäriltä iho kutistuu silminnähden ja lämpöreaktio aktivoi fibroblastisolut ihon syvemmissä kerroksissa tuottamaan kollageenia ja elastaania. Plasmapisteiden optimaalisen sijoittelun ansiosta iholla saadaan aikaan huomattava kudoksen kutistuminen. Plasmahoidolla iho ei vahingoitu, vaan pinnallinen lämpöreaktio johdetaan vain ihon ylempään kerrokseen. Ei kosketa koneella ihon lainkaan vaan päinvastoin salama sammuu heti kun ihokosketus tapahtuu.

Kaikenkaikkiaan hoito on vähäriskinen, hellävarainen ihokudokselle ja lähes kivuton voidepuudutteen ansiosta.

Planoplas®-plasmakynähoidon tulos on nähtävillä välittömästi. Hoidon jälkeen käsittelylle alueelle tulee turvotusta ja plasmapisteiden kohdalle muodostuu rupea. Rupi irtoaa ihosta noin viikossa, samoin turvotus laskee samassa ajassa. On äärimmäisen tärkeää sitoutua noudattamaan kotihoito-ohjeita, jotta päästään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen!

blonde hair

Planoplas®-plasmahoidon

EDUT

 

Ei mahdollisuutta ylikäsittelyyn (ihon liiallinen kiristäminen)
Ei arpia
Ei nukutusta
Edullinen
Ei leikkausta
Pitkäkestoinen tulos

ESTEET Planoplas®-

plasmahoidolle

 

Kortisonilääkitys
Raskaus tai imetys
Tulehdus hoidettavalla alueella
Sydämentahdistin tai rytmihäiriöitä
HIV, AIDS ja hepatiitti
Tekniset implantit pään alueella
Vahva taipumus ihon pigmentoitumiseen
Taipumus arpikudoksen liikakasvuun (arpikeloidi)
Verenvuototauti
Diabetes
Säännöllinen turvotus silmien ympärillä (lymphatic drainage disorder)
Tumma (etninen) ihonväri

Tietoa Planoplas®-plasmakynähoidosta

 

1. Hoidon kesto
Puudutteen vaikutusaika on 30-45 minuuttia, ja itse toimenpide vie noin 10-20 minuuttia. Lisäksi käytämme aikaa alkukeskusteluun sekä kotihoito-ohjeiden perusteellisen läpikäymiseen. Aikaa tulee kaikkineen varata noin 1,5 tuntia.

2. Tuloksen kesto
Hoitotulos pysyy ihossa arviolta noin kaksi vuotta tai pitempään, asiakkaan ihosta ja ikääntymisprosessista ja omasta kollagenituotannosta riippuen.

3. Hoitokertojen määrä
Yleensä yksi hoitokerta riittää, mutta asiakkaan tilasta ja ikääntymismuutoksista riippuen voidaan tarvita vielä toinen tai kolmas kerta.Hoitojen väli vähintään 3 kk.

4. Konsultaatioaika
Henkilökohtainen konsultaatioaika Planoplas®-hoitajasi kanssa ennen toimenpidettä on suositeltava. Konsultaatiossa kysytään terveydentilaasi liittyviä kysymyksiä sekä varmistetaan, että sinulle voidaan tehdä Planoplas®-hoito. Konsultaation hinta hyvitetään sinulle Planoplas®-plasmakynähoidon hinnasta.

5. Odotettavat hoidon sivuvaikutukset
Turvotusta ja rupeaa tulee käsittelylle alueelle ja ne häviävät ihosta noin viikosta. Turvotus on suurimmillaan 3:ntena aamuna hoidon jälkeen. Rupien irrottua alta paljastuu uusi vaaleanpunainen iho, jota tulee suojata auringolta 4-16 viikkoa.

6. Toipuminen
Turvotusta ja rupea esiintyy ihossa noin viikon, jolloin et ehkä halua esiintyä virallisissa tilaisuuksissa. Hoidon jälkeen voit muutoin toimia aivan normaalisti. Huomioithan, että lämpötilavaihteluita (sauna, hikoilu, aurinko, jne) käsitellyllä alueella tulee varoa!

7. TÄRKEÄÄ!
Planoplas®-kotihoito-ohjeisiin tulee sitoutua tarkoin. Saunaa, kylpylää, kuumia suihkuja, solariumia, hikisiä treenejä ja aurinkoa tulee välttää, jotta iho paranisi parhaalla mahdollisella tavalla. Pigmenttimuutosten välttämiseksi tulee käsitellyllä alueella käyttää aurinkosuojaa SPF 50.

bottom of page