top of page

Palkittu injektoitava ihonhoidon menetelmä – PROFHILO, on saanut suuren suosion esteettisellä alalla. Hoito sopii erityisesti sinulle, joka olet yli 35-vuotias nainen tai mies ja kaipaat ihon luonnollista kiinteytystä kasvoille ja/tai kaulalle.

PROFHILOSSA hyödynnetään tutkitusti puhdasta ja turvallista hyaluronihappoa, jonka vaikutus muokkaa positiivisesti ihon biologista toimintaa. Kyseessä ei ole perinteinen täyteainehoito.  

PROFHILO on kudokseen sitoutuva hyaluronihappo, jonka stimuloivalla vaikutuksella iho kiristyy ja nuorentuu.

 

VARAA AIKA
Natural Beauty Models

Hoidon tavoitteena on

Palauttaa ihon normaali kosteustasapaino
Silottaa kevyitä pintajuonteita
Stimuloida iholla neljää eri kollageenityyppiä
Kiihdyttää elastiinin, fibroblastien

sekä kollageenin tuotantoa
Kiihdyttää ihon uusiutuvaa toimintaa
Häivyttää arpia
Tasoittaa ihon sävyä
Kiristää löysää ihoa
Napakampi iho 28 päivässä

 

Natural Beauty

PROFHILON innovatiivisen NAHYCO® – teknologian sekä korkean hyaluronihappopitoisuuden

ansiosta se vaikuttaa iholla aivan uudella ja ennennäkemättömällä tavalla.

PROFHILO sisältää markkinoiden korkeimman hyaluronihappopitoisuuden, yhteensä jopa 64mg puhdasta hyaluronihappoa injektoitavassa muodossa. Hyaluronihappo kosteuttaa ja tukee ihon normaalia toimintaa kiihdyttäen uuden kollageenin syntyä. Tämä näkyy ihoa kohottavana ja nuorentavana vaikutuksena. Tutkimusten mukaan PROFHILOLLA on myös positiivisia vaikutuksia ihon kimmoisuuteen, koska se stimuloi kollageenin ja elastiinin lisääntymistä ihonalaisiin kudoksiin.

Tämä tarkoittaa siis kimmoisampaa, nuorempaa, sileämpää ja terveempää sekä napakampaa ihoa!  

Profhilo injektoidaan iholle hyödyntäen IBSA:n kehittämää BAP-pistostekniikkaa. Profhilo viedään ihon pintaan hyvin ohuella neulalla. Toimenpide on kivuton pientä nipistelyä lukuun ottamatta. Tarvittaessa voimme levittää iholle puudutusvoiteen, jonka annetaan vaikuttaa noin 15 minuuttia ennen hoidon aloittamista. Itse hoitoon menee aikaa noin 5-10 minuuttia.

Injektoitu Profhilo vaikuttaa iholla seuraavat 28 päivää kiihdyttäen ihon rakenneosasten toimintaa.

Riippuen lähtötilanteesta, parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme vähintään kahta hoitokertaa, jotka toteutetaan kuukauden aikavälillä. Ylläpitohoito suositellaan tehtäväksi

noin kuuden kuukauden välein.

 

bottom of page