top of page

YUMI-lashes - 

ripsien kestotaivutus eli lash lift

 

Yumi Lashes-hoito korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

Toimenpiteessä ripset liimataan vesiliukoisella liimalla silikonimuoteille, joita on erikokoisia eri pituisille ripsille. Muottien, tuotteiden ja erityisen tekniikan avulla ripset taivutetaan haluttuun asentoon.

Lopuksi ripset värjätään. Hoito kestää noin 75min, jonka aikana voit rentoutua silmät suljettuna.

YUMILashes käsittely voidaan uusia 8 viikon välein. YUMILashes kestotaivutushoidon tulos kestää 6-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.
Ripset uudistuvat 3kk:n aikana täysin, joten tuon ajan kuluessa kestotaivutuskäsittelyn saaneet ripset ovat pudonneet ja tilalle ovat kasvaneet uudet, kestotaivuttamattomat ripset. YUMI™ Lashesin vaikutus siis loppuu, kun taivutus lähtee vaihtuvien ripsien mukana.

YUMI-brows - 

kulmien laminointi eli brow lift

 

YUMIBrows on kulmakarvojen laminointi-menetelmä, joka ravitsee ja

kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla.
YUMIBrows -kulmien laminointi tarjoaa mahdollisuuden korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja vaihtoehtona kestopigmentoinnille tai microbladingille.

YUMIBrows -kulmalaminointimenetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. Kulmakarvojen laminointi on nouseva trendi, ja YUMIBrows on uusi vaihtoehto asiakkaille, jotka kaipaavat luotettavaa, nopeaa ja kivutonta menetelmää luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen

Jäävätkö kulmakarvani laminoinnin jälkeen tarkalleen haluttuun asentoon?
Eivät jää. Aivan kuten mikä tahansa kemiallisesti käsitelty karva, esim. permanentattu hius tai kestotaivuteut ripset, myös brow lift -käsitellyt kulmat vaativat huolenpitoa.
Kulmakarvojen laminoinnin kotihoito ja huolenpito on helppoa ja vaivatonta, kulmakarvojen harjaaminen asentoonsa päivittäin riittää. Ehdoton suosituksemme on kosteuttavan ja ravitsevan kotihoitotuotteen hankkiminen kotiin. Yumin keratiinimaskara tai serum maskara ovat molemmat erittäin riittoisia värittömiä hoitotuotteita, jotka sopivat hoitoaineeksi niin ripsille kuin kulmille.

Ciao Henna Brows

 

Kulmien hennavärjäys on kestovärjäystä pidempikestoisempi ja hoitavampi toimenpide.

Hennavärit eivät sisällä ammoniakkia tai vetyperoksidia. (Huom sis. PPD) Värimassa tarttuu ihoon kestoväriä pidemmäksi aikaa, karvassa väri pysyy koko sen kasvukauden. 

Toimenpiteessä mittaamme ja suunnittelemme kulmakarvasi yksilöllisesti. Värjäämme karvat luonnollisella ombre tekniikalla. Valittavana on lähes 10 eri sävyä luonnollisen vaaleasta dramaattisen tummaan. Värjäys viimeistellään muotoilemalla kulmat lämminvahalla ja levittämällä kulmiin hoitoöljy. Värjäys voidaan uusia 6-8vk kuluttua. 24 h hoidon jälkeen tulee olla kastelematta kulmia. Värjättyä aluetta ei saa kuoria. Kotihoitotuotteena on hyvä käyttää hoitoöljyä, jolloin väri haalistuu ihosta kauniin tasaisesti.

bottom of page